LOVE BOOKS LOVE READ : ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ TESSA DARE ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Μινέρβα και Κόλιν.

Ο γοητευτικός Λόρδος Κόλιν Πέιν, είναι ένας απένταρος κακομαθημένος αριστοκράτης.Υπάρχει πίσω του μια περιουσία που είναι δεσμευμένη μέχρι τα επόμενα γενέθλιά του.Φλερτάρει με την ιδέα να παντρευτεί άμεσα έτσι ώστε η περιουσία του να αποδεσμευτεί ακόμη πιο σύντομα.

Η ερασιτέχνης γεωλόγος Μινέρβα Χάιγουντ, βρίσκεται πάντα με ένα βιβλίο στο χέρι.Το πάθος της για τη Γεωλογία είναι το μόνο που συναγωνίζεται την αγάπη της για τις αδερφές της.Όλοι της οι στόχοι επικεντρώνονται στην επιστήμη της.

Έχει την χειρότερη ιδέα για τον Λόρδο Πέιν. και φοβούμενη ότι ο Κόλιν κάνει σχέδια για την όμορφη αδερφή της του προτείνει ένα σχέδιο με το οποίο θα καταλήξουν και οι δύο νικητές!

Η Βασιλική Γεωλογική Εταιρεία διοργανώνει έναν διαγωνισμό με χρηματικό έπαθλο .Του ζητάει λοιπόν να φύγουν μαζί στο Εδιμβούργο, εκεί που γίνεται ο διαγωνισμός, θεωρεί δεδομένο ότι αν παρουσιαστεί με τα ευρήματα της θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο. Του προτείνει να κρατήσει τα χρήματα, για να μην χρειαστεί να παντρευτεί την αδερφή της. Αυτό το σχέδιο τού εξασφαλίζει τον χρόνο που χρειάζεται μέχρι να έρθουν τα επόμενα γενέθλιά του,ενώ η ίδια θα αναγνωριστεί μέσω της δουλειάς της και η αδερφή της θα είναι ασφαλής από ένα οργανωμένο γάμο συμφέροντος!

Η πανέξυπνη Μινέρβα, δεν περιμένει την αγάπη να της χτυπήσει ποτέ την πόρτα , δεν την ενδιαφέρει η υπόληψή της ,παρά μόνο η επιστήμη της.Το τελευταίο πράγμα που επιθυμεί είναι να παντρευτεί.

Η συμφωνία γίνεται και το ταξίδι ξεκινά!

Μέσα σε εφτά μέρες τα πάντα μπορούν να αλλάξουν.

Οι ήρωες θα έρθουν πιο κοντά , κάθε σκοπιμότητα θα ξεθωριάσει.

Θα ανακαλύψουν ο ένας τον άλλον μέσα από τις διάφορες καταστάσεις που θα ζήσουν .

Η Μινέρβα θα έρθει αντιμέτωπη με έναν Κόλιν τελείως διαφορετικό από αυτόν που νόμιζε πως γνώριζε! Έναν άνδρα διασκεδαστικό και ευάλωτο που διακωμωδεί την κάθε δύσκολη κατάσταση μηδενίζοντας ,την κάθε πιθανότητα αποτυχίας. Θα καταλάβει ότι πίσω από αυτό που φαίνεται υπάρχει μια βασανισμένη ψυχή που αποζητά απελπισμένα την αγάπη.

Ο Κόλιν από την πλευρά του θα έρθει αντιμέτωπος με τους χειρότερους φόβους του.Μέσα από τα άλματα της πίστης του, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που χρειάζεται για να έρθει η παντοτινή ευτυχία στη ζωή του, είναι η γλυκιά και ατρόμητη Μινέρβα.

Τίποτε άλλο δεν μετράει μπροστά στην καταπληκτική Μιν.

Την Μιν του!

Διαφωνίες , μεγαλειώδεις τσακωμοί, απίθανα λογοπαίγνια, μεγαλόστομες δηλώσεις , γυναικείες ανεξαρτησίες , ανδρικές αλαζονείες εναντίον σε μια αγάπη που θεριεύει μέρα με την μέρα!

Το απίθανο ειδύλλιο μεταξύ τους θα φουντώσει και καταρρίπτοντας κάθε αντιπαλότητα και κάθε αντιπάθεια, θα δώσει χώρο στο σεβασμό , στον θαυμασμό, στην αγάπη!

Έντονα αστείο!Έντονα αισθησιακό! Έντονα παθιασμένο! Έντονα συγκινητικό !

Κόλιν και Μινέρβα. Το θαύμα της αγάπης τους ξετυλίγεται μπροστά μας με την υπόσχεση της παντοτινής ευτυχίας!Αυτήν ακριβώς που ονειρευόμαστε όλοι!

Μην τους χάσετε!

Συστήνεται με το χέρι στην καρδιά!

LOVE BOOKS -LOVE READ 


ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Ένας γοητευτικός λόρδος και μια διανοούμενη γυναίκα ξεκινούν ένα ταξίδι… της καταστροφής. Η έξυπνη και κυνική Μινέρβα Χάιγουντ, μια από τις ανύπαντρες του Σπιντλ Κόουβ, πρέπει να μεταβεί στη Σκοτία. Ο γοητευτικός και "κακός" λόρδος Κόλιν Σάντχερστ είναι απαραίτητο να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από το Σπιντλ Κόουβ. Ανάμεσά τους επικρατεί μια ένταση, μια περιφρόνηση, αλλά για μια εβδομάδα καλούνται να: - Προσποιηθούν πως "κλέφτηκαν" για να παντρευτούν. - Πείσουν τις οικογένειες και τους φίλους τους ότι είναι ερωτευμένοι. - Να ξεφύγουν από ληστές. - Να επιβιώσουν από τους χειρότερους εφιάλτες τους. - Να ταξιδέψουν χιλιόμετρα μακριά χωρίς να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον. Και όλα αυτά ενώ είναι αναγκασμένοι να μοιράζονται μια πάρα πολύ μικρή άμαξα κι ένα ακόμη μικρότερο κρεβάτι. Όμως, η έλξη ανάμεσά τους ολοένα και μεγαλώνει. Παρότι δεν έχουν χρόνο, λαχταρούν να αποκαλύψουν όσα κρύβουν βαθιά στην ψυχή τους. Ξαφνικά μια εβδομάδα είναι αρκετή για να έρθουν αντιμέτωποι με προβλήματα και ανοιχτές πληγές. Θα βρουν, όμως, την αγάπη; Ένα συναρπαστικό και άκρως απολαυστικό ρομαντικό μυθιστόρημα που θα φέρει στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις